انگور، با بیش از ۱۶۰۰ ترکیب گیاهی فعال، شایسته آن است که در کنار انواع توت‌ها، آوکادو و دیگر «ابرغذاها» بنشیند.

اگرچه اصطلاح «ابرغذا» یک تعریف علمی دقیق ندارد، اما معمولاً به خوراکی‌هایی اشاره می‌کند که ترکیبات طبیعی‌شان—از آنتی‌اکسیدان‌ها گرفته تا پلی‌فنول‌ها—توان چشمگیری در پیشگیری و بهبود بیماری‌ها دارند. انگور با واریته‌های گوناگون (سبز، قرمز، سیاه) و شکل‌های متنوع (تازه، کشمش، آب‌انگور) امکانات فراوانی برای بهره‌گیری از این خواص ارائه می‌کند. چرا انگور یک اَبَرغذاست؟ ۱. … ادامه خواندن انگور، با بیش از ۱۶۰۰ ترکیب گیاهی فعال، شایسته آن است که در کنار انواع توت‌ها، آوکادو و دیگر «ابرغذاها» بنشیند.