افزایش پتاسیم در رژیم غذایی خطر بیماری‌های قلبی را تا ۲۴ درصد کاهش می‌دهد

مطالعه‌ای تازه نشان می‌دهد افزودن مواد غذایی سرشار از پتاسیم مانند آووکادو، موز و اسفناج به رژیم روزانه می‌تواند احتمال ابتلا، بستری شدن یا مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را تا ۲۴ درصد کاهش دهد. این نتایج که در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا در مادرید ارائه شد، بار دیگر نقش حیاتی پتاسیم … ادامه خواندن افزایش پتاسیم در رژیم غذایی خطر بیماری‌های قلبی را تا ۲۴ درصد کاهش می‌دهد