افزایش پتاسیم در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی را تا ۲۴ درصد کاهش میدهد
مطالعهای تازه نشان میدهد افزودن مواد غذایی سرشار از پتاسیم مانند آووکادو، موز و اسفناج به رژیم روزانه میتواند احتمال ابتلا، بستری شدن یا مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را تا ۲۴ درصد کاهش دهد. این نتایج که در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا در مادرید ارائه شد، بار دیگر نقش حیاتی پتاسیم … ادامه خواندن افزایش پتاسیم در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی را تا ۲۴ درصد کاهش میدهد
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.