دانههای روغنی و نقش مؤثر آنها در کاهش التهاب و پیشگیری از بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲
نتایج یک پژوهش گسترده بر روی ۱۹۰۰ نفر نشان میدهد که مصرف دانههای روغنی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۶، بهویژه اسید لینولییک، میتواند نقش مهمی در کاهش التهاب بدن و محافظت در برابر بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲ ایفا کند. این یافتهها در تضاد با برخی باورهای رایج درباره اثرات منفی این نوع … ادامه خواندن دانههای روغنی و نقش مؤثر آنها در کاهش التهاب و پیشگیری از بیماریهای قلبی و دیابت نوع ۲
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.