رابطه مصرف غذای فوقفرآوریشده با آغاز نشانههای پارکینسون
نتایج پژوهشی جدید نشان میدهد مصرف مداوم غذاهای فوقفرآوریشده میتواند خطر بروز علائم اولیه بیماری پارکینسون را افزایش دهد. این مواد غذایی شامل فرآوردههایی مانند نانهای صنعتی، چیپس، غلات صبحانه، نوشابههای گازدار و محصولات حاوی نگهدارندههای شیمیایی، طعمدهندههای مصنوعی و افزودنیهایی چون امولسیفایرها هستند. براساس مقاله منتشرشده در مجله تخصصی «نورولوژی»، پژوهشگران ارتباط مستقیمی میان … ادامه خواندن رابطه مصرف غذای فوقفرآوریشده با آغاز نشانههای پارکینسون
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.