رژیم غذایی ناسالم عامل افزایش خطر سرطان ریه؛ یافتههای پژوهشگران ایرانی منتشر شد
پژوهش تازهای از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان میدهد که نوع تغذیه میتواند نقش مهمی در افزایش یا کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه ایفا کند. این مطالعه که با همکاری مراکز علمی از تبریز، زنجان و پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی انجام شده، برای نخستینبار الگوهای غذایی رایج در ایران را در ارتباط با … ادامه خواندن رژیم غذایی ناسالم عامل افزایش خطر سرطان ریه؛ یافتههای پژوهشگران ایرانی منتشر شد
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.