یک کارآزمایی کلان نشان داده است که مصرف منظم مکمل عصاره کاکائو حاوی فلاوانول میتواند نشانگر التهابی hsCRP را کاهش دهد و با کاهش نسبی مرگومیر ناشی از بیماریهای قلبی-عروقی همراه باشد. این یافتهها عصاره کاکائو را بهعنوان یک ابزار تغذیهای محتمل در کنار سبک زندگی سالم مطرح میکنند. مکانیسم اثر فلاوانولهای کاکائو با کاهش … ادامه خواندن عصاره کاکائو و قلب جوانتر
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.