لوبیا و نخود در کاهش کلسترول و التهاب برای سلامت قلب و پیشگیری از بیماری‌های مزمن موثر هستند

نتایج یک مطالعه تازه نشان می‌دهد مصرف روزانه حبوباتی مانند لوبیا و نخود، می‌تواند تأثیر مثبتی بر سلامت قلب و کاهش عوامل خطر در افراد مبتلا به پیش‌دیابت داشته باشد. پژوهشگران بر این باورند که این مواد غذایی نه‌تنها مقرون‌به‌صرفه هستند، بلکه نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع ۲ و بیماری‌های … ادامه خواندن لوبیا و نخود در کاهش کلسترول و التهاب برای سلامت قلب و پیشگیری از بیماری‌های مزمن موثر هستند