مصرف شیرین‌کننده‌ها با افزایش خطر بلوغ زودرس در کودکان ارتباط دارد

نتایج یک پژوهش گسترده در تایوان نشان می‌دهد که مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی و طبیعی از جمله شکر، آسپارتام، سوکرالوز و گلیسیریزین (ترکیبی موجود در ریشه شیرین‌بیان) ممکن است با افزایش خطر بلوغ زودرس در کودکان و نوجوانان مرتبط باشد. این ارتباط به‌ویژه در کودکانی که از نظر ژنتیکی مستعد هستند، چشمگیرتر است. اثرات زیستی و … ادامه خواندن مصرف شیرین‌کننده‌ها با افزایش خطر بلوغ زودرس در کودکان ارتباط دارد