مصرف شیرینکنندهها با افزایش خطر بلوغ زودرس در کودکان ارتباط دارد
نتایج یک پژوهش گسترده در تایوان نشان میدهد که مصرف شیرینکنندههای مصنوعی و طبیعی از جمله شکر، آسپارتام، سوکرالوز و گلیسیریزین (ترکیبی موجود در ریشه شیرینبیان) ممکن است با افزایش خطر بلوغ زودرس در کودکان و نوجوانان مرتبط باشد. این ارتباط بهویژه در کودکانی که از نظر ژنتیکی مستعد هستند، چشمگیرتر است. اثرات زیستی و … ادامه خواندن مصرف شیرینکنندهها با افزایش خطر بلوغ زودرس در کودکان ارتباط دارد
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.