هسته زردآلو؛ خوراکی پرخاصیت اما با احتیاط مصرف شود
مغز هسته زردآلو، با شباهت ظاهری و طعمی نزدیک به بادام، در طب سنتی و باورهای غذایی ایرانی جایگاه ویژهای یافته و سالهاست که مورد توجه علاقهمندان به تغذیه طبیعی قرار گرفته است. در کنار خواص قابل توجه این ماده، هشدارهایی نیز درباره مصرف بیرویه آن وجود دارد که نباید نادیده گرفته شوند. مغز هسته … ادامه خواندن هسته زردآلو؛ خوراکی پرخاصیت اما با احتیاط مصرف شود
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.