وزارت بهداشت در مسیر حذف چربی‌های ترانس از صنایع غذایی کشور

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از اقدامات جدید این وزارتخانه برای کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس در صنایع غذایی و روغن‌های مصرفی خانوار خبر داد؛ چربی‌هایی که نقش قابل‌توجهی در بروز بیماری‌های قلبی–عروقی و برخی سرطان‌ها دارند. ضرورت کاهش اسیدهای چرب ترانس از منظر جهانی به گفته دکتر احمد اسماعیل‌زاده، اسیدهای چرب ترانس … ادامه خواندن وزارت بهداشت در مسیر حذف چربی‌های ترانس از صنایع غذایی کشور