آمادگی بی‌سابقه بیمارستان‌های پایتخت: تهران در وضعیت “کاملاً آماده” برای هر سناریو

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از آمادگی کامل مراکز درمانی تحت پوشش در پی تحولات اخیر خبر داد.

در پی تشدید تنش‌ها و با هدف تضمین سلامت شهروندان، تمامی بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند. این اقدام پیشگیرانه، نشان‌دهنده‌ی هم‌بستگی و سرعت عمل کادر درمان پایتخت در واکنش به شرایط حساس کنونی است.

نشست اضطراری: هماهنگی برای خدمت‌رسانی حداکثری

دکتر رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، جزئیات این آماده‌باش را تشریح کرد. وی اظهار داشت: “بلافاصله پس از اطلاع از اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی، یک جلسه اضطراری با حضور تمامی رؤسای بیمارستان‌ها برگزار شد و هماهنگی‌های لازم برای ارائه خدمات درمانی بهینه به مردم شریف تهران انجام پذیرفت.” این سرعت عمل در برگزاری جلسه، حاکی از جدیت و تعهد مسئولان در حفظ آرامش و سلامت جامعه است.

ظرفیت کامل: نه کمبود نیرو، نه مشکل ذخیره خون

دکتر شروین بدو در ادامه افزود: “خوشبختانه، تمامی بیمارستان‌های تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی تهران در وضعیت آماده‌باش کامل قرار دارند و در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود نیروی انسانی گزارش نشده است.” وی تأکید کرد که هرچند وضعیت موجود مطلوب است، اما در صورت بروز هرگونه اتفاق غیرمنتظره، نیاز به حمایت‌ها و پشتیبانی‌های بیشتر از سوی نهادهای ذی‌ربط وجود خواهد داشت تا پاسخ‌گویی به نیازهای درمانی شهروندان به بهترین شکل ممکن تضمین شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین به وضعیت ذخایر خونی اشاره کرد و با اطمینان خاطر گفت: “وضعیت ذخایر خونی در بیمارستان‌ها در حال حاضر کاملاً مطلوب است و جای هیچ‌گونه نگرانی از بابت کمبود خون وجود ندارد.” این خبر، اطمینان‌بخش است و نشان می‌دهد که تمهیدات لازم برای مواجهه با هرگونه شرایط اضطراری، از قبل اندیشیده شده است.

مجله پزشکی دکتر حصارکی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا