در پی عملکرد فداکارانه کادر سلامت کشور در مقابله با تهاجم ۱۲ روزه، معاون پرستاری وزارت بهداشت خواستار رسیدگی فوری مجلس به مطالبات پرستاران از جمله تصویب فوقالعاده خاص شد.
دکتر عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، در گفتوگویی با ایسنا با اشاره به حضور بیوقفه و ازخودگذشته کادر درمان در بحرانهای بزرگ کشور نظیر دفاع مقدس، همهگیری کرونا و در نهایت جنگ تحمیلی اخیر، تأکید کرد: تیمهای درمانی در تمام این بزنگاهها نقش محوری ایفا کردند و در خط مقدم امدادرسانی ایستادند.
ایثارگری با وجود کاستیها
وی با اشاره به مشکلات ساختاری موجود در حوزه سلامت نظیر کمبود نیرو و نارسایی در نظام پرداخت، تصریح کرد: پرستاران با وجود تمام این نارضایتیها در طول روزهای جنگ اخیر بدون لحظهای درنگ در کنار مردم بودند و با فداکاری مثالزدنی به خدماترسانی پرداختند.
زیر آتش دشمن: بیمارستانها و آمبولانسها هدف قرار گرفتند
عبادی از حمله به چند بیمارستان و تخریب بیش از ۱۰ آمبولانس خبر داد و گفت: در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی، مراکز درمانی و وسایل امدادی نیز از حملات در امان نماندند که به شهادت و مجروح شدن تعدادی از کارکنان سلامت منجر شد.

بازگشت داوطلبانه کادر درمان؛ از کارمندان تا بازنشستگان
وی اضافه کرد: لغو مرخصی کادر درمان در بحرانها اقدامی معمول است، اما در این واقعه بسیاری از نیروهای درمانی، حتی کسانی که در مرخصی استعلاجی یا استحقاقی بودند، بهصورت داوطلبانه به خدمت بازگشتند. همچنین جمعی از بازنشستگان و دانشجویان علوم پزشکی آمادگی خود را برای خدمت اعلام کردند. بانک اطلاعاتی جامعی از داوطلبان نیز در وزارت بهداشت ثبت شد.
فراخوان برای جبران کمتوجهیها
عبادی با بیان اینکه نمیتوان از تلاشهای کادر سلامت در این شرایط بحرانی بهسادگی گذشت، از مجلس شورای اسلامی خواست تا با تسریع در تصویب فوقالعاده خاص پرستاران و رسیدگی به دغدغههای مالیاتی آنان، بخشی از کاستیهای پیشین را جبران کند.
او در پایان ابراز امیدواری کرد که نهادهای قانونگذار کشور با درک اهمیت نقش سلامت در شرایط بحرانی، گامهای موثری برای رفع مشکلات زیرساختی و ارتقاء جایگاه پرستاران بردارند.