فلوریدا، دومین ایالت آمریکا که فلوراید را از آب آشامیدنی حذف می‌کند

فلوریدا – در اقدامی بحث‌برانگیز، ایالت فلوریدا به دومین ایالت در ایالات متحده تبدیل شد که افزودن فلوراید به آب آشامیدنی عمومی را ممنوع می‌کند. این تصمیم پس از امضای قانونی جدید توسط فرماندار ایالت، “ران دیسانتیس”، اتخاذ شد و با دستورالعمل‌های پیشین مربوط به نگرانی‌های بهداشتی همخوانی دارد.

بر اساس این قانون جدید که روز پنجشنبه به امضا رسید، تنها استفاده از افزودنی‌هایی مجاز است که مستقیماً برای رسیدگی به کیفیت آب، آلاینده‌ها یا استانداردهای نظارتی در نظر گرفته شده باشند. این بند عملاً افزودن فلوراید را به آب آشامیدنی عمومی ممنوع می‌کند.

فرماندار دیسانتیس، عضو حزب جمهوری‌خواه، در هنگام امضای این قانون اظهار داشت: “از فلوراید برای دندان‌های خود استفاده کنید، خوب است.” این اقدام در راستای دستورالعمل صادر شده در ماه نوامبر توسط دکتر جوزف لاداپو، جراح جنجالی فلوریدا، است که به دلیل نگرانی‌های احتمالی بهداشتی، توصیه به جلوگیری از فلوراید کردن منابع آب عمومی کرده بود.

در حال حاضر، بیش از ۷۰ درصد از ساکنان فلوریدا که از سیستم‌های آب عمومی استفاده می‌کنند، آب حاوی فلوراید دریافت می‌کنند. این تغییر سیاست، تاثیر قابل توجهی بر سلامت عمومی و دسترسی به فلوراید خواهد داشت.

جدال دیرینه بر سر فلوراید در آب آشامیدنی

فلوراید یک ماده معدنی طبیعی است که برای چندین دهه، مقامات بهداشتی برجسته از جمله مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) و سازمان جهانی بهداشت (WHO)، از استفاده کنترل شده آن در آب آشامیدنی برای کمک به جلوگیری از پوسیدگی دندان حمایت کرده‌اند. طرفداران این روش، آن را به عنوان یک ابزار مقرون‌به‌صرفه و دسترس‌پذیر برای سلامت دندان‌ها، به ویژه در جوامع کم‌درآمد که دسترسی کمتری به خدمات دندانپزشکی دارند، می‌دانند. “گری اسلید”، استاد دندانپزشکی دانشگاه کارولینای شمالی، اظهار داشته است که بیش از یک قرن مطالعه بر روی افزودن فلوراید به آب آشامیدنی صورت گرفته و مقدار صحیح و ایمن آن کاملاً مشخص است. او همچنین یادآور می‌شود که فلوراید یک ماده طبیعی و دوازدهمین عنصر رایج در پوسته زمین است.

با این حال، مخالفان فلوراید کردن آب، نگرانی‌هایی را مطرح کرده‌اند. برخی مطالعات، قرار گرفتن در معرض سطح بالای فلوراید در دوران بارداری را با نمرات ضریب هوشی پایین و مشکلات رفتاری در کودکان مرتبط دانسته‌اند که نگرانی‌هایی را در مورد اثرات بالقوه رشد عصبی ناشی از آن افزایش می‌دهد.

در گذشته، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا میزان فلوراید مناسب برای آب آشامیدنی را با غلظت ۰.۷ میلی‌گرم در لیتر در نظر گرفته بود تا بیشترین مزیت‌های فلوراید بدون بروز آسیب‌های احتمالی مانند فلوروز دندانی (تغییر رنگ مینای دندان) به دست آید. این میزان پیش‌تر، و تا زمان به روزرسانی در سال ۲۰۱۵، بین ۰.۷ تا ۱.۲ میلی‌گرم در لیتر بود. وزارت بهداشت آمریکا در سال ۲۰۱۵ دلیل این کاهش را افزایش استفاده از سایر منابع فلوراید مانند خمیردندان‌ها و دهان‌شویه‌ها اعلام کرد.

تصمیم فلوریدا بازتاب‌دهنده یک بحث در حال رشد در مورد فواید و خطرات فلوراید در آب آشامیدنی عمومی است. این موضوع همچنان یکی از مسائل مهم در سیاست‌گذاری سلامت عمومی در ایالات متحده و سایر نقاط جهان باقی خواهد ماند. آیا این اقدام فلوریدا، دیگر ایالت‌ها را نیز به سمت بازنگری در سیاست‌های فلوراید کردن آب سوق خواهد داد؟

مجله خبری حصارکی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا