هشدار سازمان غذا و دارو درباره عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در بازار

سازمان غذا و دارو با انتشار اطلاعیه‌ای فهرست تازه‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز رسمی را اعلام کرد؛ فرآورده‌هایی که به‌دلیل عدم دریافت تأییدیه‌های لازم، عرضه آن‌ها ممنوع بوده و می‌توانند سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطر قرار دهند.

این محصولات در دو دسته مراقبت از مو و پوست طبقه‌بندی شده‌اند و بر اساس گزارش رسمی، بدون پشتوانه کارشناسی و بررسی ایمنی وارد بازار شده‌اند. روابط عمومی سازمان ضمن ابراز نگرانی از گسترش عرضه این اقلام، اعلام کرده است که نبود اطلاعات کافی درباره ترکیبات، نحوه نگهداری و سازگاری آن‌ها با بدن انسان موجب شده این محصولات در اولویت نظارت و پیگیری‌های قانونی قرار گیرند.

محصولات مراقبت از مو فاقد مجوز:

  • شامپوهای: Nela Ketoconazole، EMERON، OGX
  • شامپو حجم‌دهنده: OGX
  • شامپو رنگدانه‌دار: DEXE
  • ماسک مو: DAMEETHA (حاوی جلبک اسپیرولینا و حنا)
  • پودر پرپشت‌کننده مو: PERFECT

محصولات مراقبت از پوست فاقد مجوز:

  • کرم‌های مرطوب‌کننده: TIDAMES، HAROOT، بیلسان، البرز
  • لوسیون دست و بدن: Kris
  • صابون‌ها: Donkey Milk، Max Lady (با ترکیب زردچوبه)
  • ماسک پوست: DAMEETHA (ترکیب خاک‌رس سبز)

سازمان غذا و دارو از شهروندان خواسته در صورت مشاهده این محصولات در بازار، از طریق سامانه‌های نظارتی و یا معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی محل سکونت خود، موضوع را گزارش کنند تا اقدامات قانونی لازم صورت گیرد. این هشدار در ادامه تلاش‌ها برای حفظ ایمنی مصرف‌کنندگان و مقابله با توزیع اقلام آسیب‌زا در حوزه آرایشی و بهداشتی منتشر شده است.

مجله پزشکی دکتر حصارکی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا